Wie?

Wat moet je schrijven over jezelf? Weinig, denk ik. Want dit blog schrijf ik voor mezelf en ik weet wie ik ben.

Voor de nieuwsgierigen: mijn naam is Pieter en ik ben geboren in 1961.
Ik ben getrouwd met Gerda en heb twee zoons, Rik en Wout.

Advertenties

13 thoughts on “Wie?

 1. Beste Pieter, ik ben met een project bezig en ik zou onder meer graag dat kasteel nader willen bekijken en wat foto’s ervan nemen. Kan jij misschien wat meer vertellen, ik las iets over loslopende honden?

  vrgrt
  bernard

 2. Dag Bernard,

  Eerlijk gezegd weet ik vrij weinig over de mogelijkheden die er zijn om het kasteel te bezoeken. Er hangt een bord aan het toegangshek met de tekst “Verboden toegang voor onbevoegden. Melden bij de uitvoering”.
  Verder schijnen er inderdaad honden los te lopen op het terrein en wordt een wit gebouwtje anti-kraak bewoond door studenten.

  Helaas kan ik je niet verder helpen.

 3. Beste Pieter,

  ik ben bezig met een blog over nutteloze of minder nuttige bouwprojecten. Ik ga onder andere aandacht besteden aan Kasteel Almere. U heeft veel interessante informatie op uw blog staan en ik zou graag willen weten hoe u aan deze informatie bent gekomen. Zou ik u een aantal vragen kunnen stellen per e-mail?

  Met vriendelijke groeten,

  Steven Lek,
  student Journalistiek
  (stevenPUNTlek@student.hu.nl)

 4. Pieter,

  Ik zou graag gebruik willen maken van een aantal foto’s van jouw website. Ik heb 2 jaar bij de coentunnel gewerkt en wil graag wat foto’s gebruiken voor mijn referentiekader. Ik hoop van je te horen of dit wel of niet mogelijk is.

  Met vriendelijke groet,

  Martijn Kooij

 5. Dag Pieter,

  Voor NRC maak ik een verhaal over de middelpunten van Nederland. Ik zou je graag wat vragen stellen. Zou je mij contactgegevens willen sturen?

  Dank!
  Met vriendelijke groet,
  Romy

  • Dag Romy,

   Poe, ’t is alweer een tijdje geleden. Mail de vragen maar naar intern at upcmail.nl. Dan zal ik kijken wat mijn geheugen nog op weet te brengen.

   Met vriendelijke groet,
   Pieter.

 6. Beste Pieter,

  Een dezer dagen maak ik een fietstocht naar de ruïne van Almere. Van deze tocht wil ik op mijn blog verslag doen. Daarbij wil ik graag de afbeelding gebruiken van het kasteelplan (deel 2 van jouw blog). Zou ik deze afbeelding toegezonden kunnen krijgen en zo ja, onder welke voorwaarden enz.? In afwachting, twmvanberkel at outlook dot com

 7. Dag Theo,
  Die afbeelding mag je gewoon downloaden, hoor. Het staat me bij (ik heb zo gauw de betreffende e-mail niet voorhanden) dat ik hem zonder bronvermelding mocht gebruiken.

  Prettige reis!

  Pieter.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s